Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Kiválasztották a kivitelezőt, indul a munka
Tárgyalás a Weöres Sándor Általános Iskola Aradi úti épületének vizesblokk felújításáról

A Képviselő-testület, 2019. május 9-i ülésén kiválasztotta a kivitelezőt, a Weöres Sándor Általános Iskola Aradi utcai épületének vizesblokk és folyosó felújítására.

A kiviteli munkák megkezdését megelőzően, 2019. május 21-én munkaindító megbeszélésre került sor a Polgármesteri Hivatalban, ahol Kiss Rudolf, a nyertes Kisép-Generál Kft. ügyvezetője, Hoffman Pál polgármester, Giczi Miklós igazgató és Ércesné Beck Anikó műszaki irodavezető a munkaterület átadásáról, a beruházás ütemezéséről egyeztetett, figyelemmel arra, hogy az utolsó tanítási nap június 14-én lesz.

A tervek szerint a munkálatok a folyosó burkolásával kezdődnek, s ezt követően kerül sor a WC, mosdók rekonstrukciójára. Az Önkormányzat korábban megvásárolta a burkolóanyagokat, megelőzve ezzel a mostanában erősödő anyagár-emelkedést. Kiss Rudolf vállalta, hogy a Summerfest vendégei számára a tantermek használhatók lesznek és a vizesblokkok is ütemezetten elkészülnek.

A város ezzel folytatja a tavalyi évben megkezdett rekonstrukciót, amelynek során 250 M Ft pályázati-, majd további 8 M Ft költségvetési forrás fordítódott az iskolára. Ezt egészítette ki a Tankerületi Központ a fűtés-korszerűsítésre fordított 30 M Ft-tal.