Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Online konferencia az önkormányzati innovációkról

Hoffman Pál polgármester révén Tököl is részt vett a Legjobb önkormányzati gyakorlatok témakörben rendezett online önkormányzati konferencián.
A Dr. Zongor Gábor volt TÖOSZ főtitkár által vezetett konferencia minisztériumi szakértőkkel, polgármesterekkel tárgyalt arról, hogy milyen jelentősége, hatása van az innovációnak az önkormányzatok életében. Tököl vezetése az elmúlt 30 évben újszerű módszerek alkalmazásával, brain storinggal, szervezetfejlesztési vizsgálattal, az igényfelmérés társadalmasításával, kérdőívezéssel, ötletbörzével, munkacsoportokkal, tematikus fórumokkal, több tucat kreatív, innovatív másutt nem alkalmazott döntést hozott.
Egyedi területeket jelentettek a munkában a lepusztult szovjet katonai bázis átvétele, megújítása, valamint a mezőgazdasági tulajdon rendezés, a tököli földek, ipartelepek vissza szerzése. Emellett a városi infrastruktúra, a közművek kiépítése s a humán infrastruktúra fejlesztés, intézmény hálózat bővítése is, megújulást és sikeres tevékenységet mutat. A hatékony településfejlesztést a helyi adottságokat maximálisan kihasználó, a külső erőforrás bevonásban rendkívül eredményes s az együttműködésben, hálózatosodásban rejlő lehetőségeket is megragadó működés biztosította.