Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Meghosszabbított együttműködés a Városi Sportkörrel
Kiváló körülmények az utánpótlás versenyzőinek

2021-ben lejárt a Városi Sporttelep térítésmentes használatát biztosító haszonkölcsön szerződés, mely a Sporttelep használati feltételeit rögzítette.
Az új döntés szerint a lejárt szerződés hatályát 2026. március 31-ig meghosszabbította a Képviselő-testület. Az együttműködés elsősorban a Labdarúgó Szakosztály keretében működő csapatok számára biztosítja a pályák, s az öltözők használatát. A Városi Sportkör a fenntartási feladatoknál nyújt segítséget.
A Sporttelep műfüves és füves pályája a versenysportban is jeleskedő utánpótlás csapatok számára jelent minőségi otthont. A közel 100, 8 és 18 év közötti fiatal mellett a Pest Megyei I. osztályban szereplő felnőtt csapatban is egyre több a tököli, s környékbeli fiatal.
A döntéshozók megelégedéssel értékelték a személyes bejárás tapasztalatait is. Azt, hogy a TAO támogatásból megépült műfüves pálya, s a Sportklubház komplett felújítása, az öltözők, nyílászárók, homlokzat és tető, valamint fűtés korszerűsítése korábban soha nem látott jó körülményeket teremtett a bajnoki versenyeken résztvevő tököli fiatal labdarúgók számára.
A 100 mFt-hoz közeli beruházáscsomag az MLSZ TAO támogatásának köszönhetően Tököltől csupán 30 mFt saját forrást igényelt.