Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Kiváló körülmények között versenyeznek fiataljaink

A Sportcsarnok felújítása jelentős költségcsökkentést eredményező változásokat hozott. Fűtéskorszerűsítés, homlokzatszigetelés, nyílászárók cseréje, napkollektorok, napelemek, LED világítás mutatja ezt a folyamatot, amelyet nem csak takarékossági, hanem környezetvédelmi okokból is fontosnak tartunk.
Az épület külső és belső megjelenésében is kiáll bármilyen európai szintű összehasonlítást. A város büszkesége, ikonikus épülete. A Sportcsarnokban az MKSZ 150 m Ft-os támogatása mellett a korábbi évek TAO támogatásainak köszönhetően további 50 m Ft-ot fordítottunk a LED világításra, vizes helyiségek burkolására. Az iskolások által használt műanyag pálya sem került a városnak költségébe, az MKSZ 24 m Ft-os támogatásával valósult meg.
A kézilabdaszakosztály és a labdarúgószakosztály TAO támogatásokból a városi támogatásokat többszörösen meghaladó költségvetési bevételt hoz.
A kézilabdázók a Sportcsarnok bérlése során 8 MFt bérleti díjat fizetnek. Tehát a szakosztály összesen évi 3 MFt támogatásban részesül.
Öt év alatt a 15 MFt támogatással a kézilabda szakosztály hozott a városba 230 MFt-ot. Köszönjük mindazoknak, akik úgy ítélték meg, hogy a Tököli kézilabda és labdarúgás, s általában a sport támogatásra érdemes, hisz ezek jelentős önkormányzati vagyon gyarapodást is eredményeznek.
A Sportcsarnok üzemeltetése évi 13 m Ft kiadási terhet jelent. Nincs a környezetünkben olyan sportcsarnok, amely ezekkel a mutatókkal rendelkezne.