Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


A türelem 110 mFt-ot termett
Folynak a munkák a lakótelepi iskolában

A lakótelepi iskolaépületben már a nyár folyamán felújítások folytak. Hoffman Pál polgármester és dr. Pálos Annamáriával, a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ igazgatójával folytatott tárgyalásának eredményeként több, mint nettó 110 mFt-os korszerűsítés valósul meg a következő hónapokban.
Ezek a munkák már nyáron megkezdődtek. Osztálytermek, vizesblokkok, folyosók burkolata kerül cserére. Az új közbeszerzési kiírásban, amelynek az elbírálása is megtörtént, 7 tanterem linóleum cseréje, fűtéskorszerűsítés és vizesblokkok burkolása történik. Bebizonyosodott, hogy felesleges költségvetési kiadás lett volna az a tavalyi évi képviselői javaslat, amely 50 mFt-os költségvetési kiadással járt volna. A szükséges korszerűsítési feladatokra a tárgyalásoknak köszönhetően több, mint nettó 110 mFt-ot kaptunk.
A munkában természetesen felhasználjuk a város által korábban alacsony költségen megvásárolt burkolóanyagokat, melynek másik részét korábban az iskola Aradi utcai épületében folyosók és mosdók burkolására használtuk fel. A tudatos előre gondolkodás a korábbi burkolóanyag vásárlással többmillió forintos megtakarítást eredményezett.