Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Köszönet a városvezetés és a tököliek nevében

Az idei közmeghallgatás nagyon szép pillanatai voltak, amikor olyan embereket köszöntöttünk, köszönthettünk, akik hosszú éveken át sokat tettek a városunk közösségért, a tököli emberekért. Példát mutattak emberségből, kitartásból, munkabírásból, türelemből.

Dr. Balla Mária háziorvos belgyógyász, akinek olyan életet szánt az sors, hogy mindig másokkal törődött. Ismerte a családok legapróbb bajait, amit lelkiismeretesen, mély tisztelettel igyekezett orvosolni. Egy jó szó, egy biztatás mindig jól esett tőle a legnagyobb bajban is. Odaadó munkája mellett közéleti szerepet is vállalt, 1998-2002. között elnyerte a tököliek bizalmát és tagja lett a képviselő-testületnek. Barátságos személyisége, segítő szándéka mindkét területén kiváltotta a tököliek elismerését. Megtiszteltetés, ha egy olyan orvostól köszönhetünk el, boldog nyugdíjas éveket kívánva, aki a fél életét köztünk, tököliekkel közösen élte meg, könnyen és gyorsan beilleszkedve a tököliek életébe, még akkor is, ha kezdetben nyelvi nehézségek is voltak. Családja olyan szép és biztos hátteret biztosított a doktornőnek, ami megalapozta a praxis nyugodt működését. Munkája mellett lánya, Leila felnevelése és taníttatása volt a legnagyobb és legfontosabb életcélja, aki mára már unokájával közösen teszi szebbé a doktornő nyugdíjas napjait. Dr. Balla Mária háziorvosunk, példát mutató, lelkiismeretes, kiemelkedő munkájával hozzájárult Tököl városának egészséges fejlődéséhez, az itt lakó emberek egészségének megőrzéséhez, fejlődéséhez. Reméljük, és hisszük, hogy a hamarosan őt követő leendő háziorvosunk is dr, Balla Máriához hasonlóan megszereti és jó szívvel látja majd el a tökölieket orvosi jó tanácsokkal és ugyan olyan emberséggel, alázattal fogja végezni háziorvosi tevékenységét. Dr. Balla Máriának kívánunk sok örömet, jó egészséget és boldog szép nyugdíjas éveket. Szívből gratulálunk neki és szeretettel adjuk át a köszönetet jelző emlékplakettet.

Farkas Mártonné óvónő, Kati óvó néni gyakorlati éveit a 2.számú óvodában Pagáts Imréné- Kati néni szárnyai alatt töltötte, majd pályakezdése 1980-ban a Horvát Óvodában kezdődött, és onnan 1996-ban a lakótelepi Szivárvány Óvodába került, ahonnan 2020 decemberében nyugdíjazását kezdte. Kati olyan értékrendet közvetített, amely mindenki számára követésre méltó, köszönjük a gyerekekért végzett igen felelősségteljes munkát egy értékes embert ismertünk meg benne jelen személyében.

Szabó Gyuláné óvónő, Éva óvó néninek lezárult élete egy korszaka, egy hosszú dolgos időszak - 40 munkával eltöltött év. Szintén fiatal pályakezdőként 1979-ben került a 2.számú óvodába Pagáts Imréné Kati néni szárnyai alá. Mint óvodához, hosszú évtizedek munkája köti, 1985-ben a Szivárvány Óvodában folytatta munkáját és innen kezdte meg nyugdíjazását. Sok - sok gyermek, akik ma már családanyák- apák kedvence volt, akik szívesen emlékeznek vissza régi óvodás önmagukra. Minden történet véget ér valahol, de az életben minden vég valami újnak a kezdete. Köszönjük 40éves kitartó munkáját az óvodáért, közösségért.

Bagyó Mária az OTP Szigetszentmiklósi fiók volt vezetője, hosszú évtizedekig dolgozott az OTP-ben vezette a Szigetszentmiklósi fiókot, és sokat tett a város és a bank közötti kiváló kapcsolatokért a saját területén és a megyei vezetőkkel kialakított eredményes együttműködésért. Mindent megtett Tököl számára a jó együttműködésért és nagyon sok tököli család is megtapasztalhatta segítőkészségét.