Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Közmeghallgatás

A Covid járvány miatt tavaly elmaradt a jogszabályok által előírt éves találkozó a városvezetés és az érdeklődő polgárok között. Hoffman Pál polgármester bevezetőjében kiemelte, hogy az elmúlt években megtartott nyilvános bizottsági és testületi ülések lehetőséget biztosítottak a találkozásra, hiszen Tökölön minden testületi és bizottsági ülés nyilvános, s a megjelent külső érdeklődők is mindig szót kapnak.

Fontos változás a rendszerváltoztatás előtti Falugyűlések súlyához képest, hogy a mindennapos internethasználat szinte azonnalivá tette a kapcsolattartást. Ez meghatározta az est érdemi alakulását is, hiszen Hoffman Pál polgármester is röviden ismertette mondandóját, mert azok a Lakihegy Rádióban, a Tököli Tükörben, a Duna-média Televízióban, a városi honlapon és a város hivatalos Facebook oldalán már korábbannyilvánosságra kerültek.

Ezt igazolta, hogy a kérdések, hozzászólások sem hoztak felszínre ismeretlen problémákat. Ágics-Farkas Katalin, Saftics György, Varga Anikó, Barabásné Schneider Mária, Szaniszlóné Marics Rozália és Tóth István a városfenntartás, városüzemeltetés feladatait egészítette ki, faágak nyesését, ágdarálást, kátyúzást, takarítást kérve. Igények fogalmazódtak meg útépítésre, belvízelvezetésre, temető felújításra, karbantartásra és a nappali idősellátásra vonatkozóan.

Hoffman Pál polgármester válaszaiban részletes ismertetést adott a felvetésekre, megköszönte a javaslatokat, s kérte a jelenlévőket, továbbra is kövessék figyelemmel a városi ügyekről készített média beszámolókat.

Az estet Bosnyák Simonné összefoglalója, köszönetnyilvánítása zárta.