Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Elégedettek a vendégek az uszoda fürdő és szaunázás szogáltatásaival

Tököl városvezetése ahogy a korábbi időszakban, úgy jelenleg is mindent megtesz annak érdekében, hogy a városi uszoda folyamatosan, vendégei megelégedésére biztosítsa szolgáltatásait.

1. Az uszoda munkatársai az utóbbi időkben rendszeresen tapasztalják, hogy a szaunák fűtőtestei gyakran tönkre mennek, melynek oka a nem rendeltetésszerű használat. A helyszínen jól láthatóan elhelyezésre kerültek tájékoztató táblák, melyek felhívják vendégeink figyelmét a szaunák megfelelő használatára. Ennek ellenére időről-időre műszaki hibához vezet a finn szauna kályhák mértéktelen felöntése, és az infraszauna sugárzóinak leöntése.

2. A meghibásodásokat munkatársaink igyekeznek mielőbb javítani, melyre az önkormányzat biztosítja a szükséges forrást. A javítások ugyanakkor az alkatrészek beszerzésének átfutási ideje okán nem tudnak minden esetben azonnal megvalósulni, a műszaki helyreállítás befejezéséig vendégeink szíves türelmét kérjük.

3. Az uszoda dolgozói számára utasításba adtuk, hogy a probléma megoldása érdekében a rongálás tényére hívják fel vendégeink figyelmét, ezzel is megelőzendő az esetleges jövőbeni károkozásokat.
Ezúton is kérjük tisztelt vendégeinket, hogy az uszoda folyamatos, biztonságos működésének érdekében a házirendben rögzített és kifüggesztésre került szabályokat maradéktalanul betartani szíveskedjenek!

Közös érdekünk a jól működő uszoda!