Újabb 1 mdFt-ot hozott a Képviselő-testület Tökölre

Hoffman Pál polgármester tájékoztatója a Képviselő-testület és a Bizottságok számára

A díszteremben elhelyezett két plakát mutatta be a fontos eredményeket.

Büszkén mutatja be, hogy újabb 1 milliárd forintot hoztak a városnak. Két pályázat lett sikeres. A 738 mFt-os Napsugár Óvoda korszerűsítésre beadott pályázat, és a 299 mFt-os sittlerakó rekultivációs pályázat. Aláírta a megállapodást a Pénzügyminisztériummal mindkét támogatásról, az elsőt az „Élhető települések” felhívására nyújtották be, a másodikat a „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztésére” adták be.
A programok a „Széchenyi Terv plusz” programban Európai Uniós társfinanszírozással valósulnak meg.
Köszöni mindenkinek, akinek a sikerekben része volt, Kánai Gergelynek, a Polgármesteri Hivatal munkatársainak, Gaál Ágnes jegyzőnek, Rácz Judit aljegyzőnek, Sipiczki Zoltán építész tervezőnek, a műszaki iroda és pénzügyi iroda munkatársainak, valamint az óvodák vezetőinek, Rácz Annamáriának, Gajárszky Istvánnénak, és a bizottságok tagjainak, akik támogatták, s a képviselőknek, bizottsági tagoknak, akik a szükséges döntéseket meghozták.
Külön köszönet azoknak a képviselőknek, akik a költségvetést is megszavazták, így a pályázatok sikeréhez szükséges forrásokat is biztosították. Így ez elsősorban azoknak a sikere, akik a feladatok megoldásába tudást tettek, felkészültségükkel, felelősségvállalásukkal vitték előre ezeket a beruházásokat.
A későbbiekben összefoglalót készítünk a sikeres pályázatok háttérmunkájáról.