„Hirdetőtábla”

Tisztelt Ügyfeleink!

Az itt közzétett közleményeket az alábbi linkekre  kattintva érhetik el, vagy a Polgármesteri Hivatal hivatalos hirdetőtábláin tekinthetik meg.

A kérelmekbe és a mellékleteikbe  történő betekintés lehetőségét a Tököli Polgármester Hivatal ügyfélszolgálatán biztosítjuk.

Közlemény – a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vízbázis védőidom és védőterület tárgyában hozott határozatáról (közzé téve a Polgármesteri Hivatal hivatalos hirdetőtábláján: 2023.09.07. napján)

Közlemény a Ráckevei (Soroksári)- Duna revitalizációjára vonatkozó környezeti hatásvizsgálati, környezetvédelmi hatósági eljárás megindításáról (közzé téve a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján: 2023. 09.25. napján)

Közlemény a Ráckevei (Soroksári)- Duna revitalizációjára vonatkozó környezeti hatásvizsgálati, környezetvédelmi hatósági eljárás során érkezett kérdések  megválaszolásáról(közzé téve a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján: 2023. 11.28. napján)

Hirdetmény  Tököl-Szigetújfalu közötti kerékpározható közutak projekt kockázatértékelési vizsgálati dokumentáció elbírálása  tárgyában indult eljárásról (közzétéve: a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján: 2023. 12.15. napján)

 

…az élhető kisváros

akadálymentes