A Globe Aqua Kft. befejezte, az Önkormányzat átvette

Nagy létszámú csoport járta be az egykori sittlerakó területét a február 29-ei testületi ülés előtti reggelen. A bizottságok tagjai, s a képviselők mellett a kivitelező Globe Aqua Kft. vezetői, s a projektmenedzsment munkatársai is részt vettek a záró rendezvényen. Hoffman Pál polgármester köszöntötte Bóna Zoltán országgyűlési képviselőt, majd elmondta, hogy a hatalmas munka eredménye mindenkire nagy hatással van. Kiemelte, hogy Tökölön a környezet és természetvédelmet hangsúlyosan kezelik, ennek ez a helyszín is bizonyítéka. A beruházás más szempontokból is jelentős, mert a rendezett terület, de a depónia is új lehetőségeket hoz a város számára.
A fenntartási időszakot követően a terület ipari tevékenység, csarnoktelepítés, napenergia felhasználás mellett a szabadidő eltöltésre is alkalmassá tehető.
Távlatokban munkahelyteremtést és helyi adó bevétel növekedést is hoz majd a helyreállított terület.
Köszönet jár mindenkinek, aki a projekt sikeréhez hozzájárult.

Bóna Zoltán országgyűlési képviselő, aki a munka kezdetén is járt a helyszínen, gratulált a szerződés szerinti kivitelezéshez, s ahhoz, hogy a kormányzati támogatás bizonyítottan jó helyre került.
Sok sikert kíván az új lehetőségek kihasználásához.