Elérte célját a kézilabda Tököl Kupa

Megtelt élettel múlt vasárnap a Sportcsarnok. Három-három női és férfi kézilabdacsapat játszott körmérkőzéseket reggeltől késő délutánig. Szépszámú nézősereg élvezte a felváltva sorra kerülő női és férfi mérkőzéseket. A férfiaktól a hatalmas iram mellett remek egyéni akciókat láthattunk, a nők inkább felépített, több átadásos játékot játszottak. A végeredményt tekintve csapataink második helyei, és a mutatott játék bíztató, de a bajnoki rajtra még élesebb, fegyelmezettebb teljesítményt vár a két edző, Márczy Gábor és Krichenbaum Tibor.

A lányok két mérkőzést játszottak.

  1. RKSK- TÖKÖL 27-29: Két gólos győzelem az erős középcsapat ellen. sok játéklehetőséget kaptak fiataljaink.
  2. TÖKÖL- VECSÉS 26-40? Az látszott, hogy egy élcsapattal mint a Vecsés mi a kezdősorunkkal tudunk közel maradni, ez 20 percig ment.

A férfiak szintén két mérkőzést játszottak.

  1. TÖKÖL- DUNAKESZI 25-25: Biztos vezetés után döntetlen lett a végeredmény. Ha nem lett volna forgatva a csapat biztos győzelem lett volna.
  2. KOMÁROM -TÖKÖL 31-24: A végig vezető Komárom magabiztos győzelmet aratott a sokat hibázó csapatunk ellen.

A felkészülést remekül szolgálta ez a négy mérkőzés. A férfi csapatunk versenyben van a felső házba kerülésért az NB 2-ben. A nők feljutva az NB 2-be küzdenek, hogy bent tudjanak maradni. itt egyre több feladatot kapnak fiataljaink.