Izgalmas, remek előadással emlékeztek a 48-as forradalomra és szabadságharcra

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor valami jó történik velünk, azonnal meg szeretnénk osztani másokkal. Ez az öröm járta át azokat, akik részesei lehettek a Tököli Weöres Sándor Általános Iskola 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett ünnepségének. Megtekintette a programot Hoffman Pál polgármester és Gergics Illés alpolgármester is.

A Sportcsarnokbeli kiváló hangulatot közel 800 diák lelkes figyelme biztosította, amelyet tovább fokozott a 4.c, 4.d, és 3.d. osztályok által bemutatott program. Pethőné Ficsor Andrea, Áschinné Cseperkáló Judit és Szilágyiné Nagy Csilla, Szkokén Zoltánné és a pedagógiai asszisztensek szinte profi előadást varázsoltak a színpadot helyettesítő parkettára.

A remek izgalmas összeállítás, az érthető, hibátlan szövegmondás, a változatos koreográfia magával ragadta a gyerek, de a felnőtt nézőket is. Ritkán tapasztalt, hosszan tartó vastaps tette élménnyé a napot, mely természetesen a Himnusszal kezdődött, s Solymosi Nikolett igazgató gondolatai után a Szózat közös éneklésével zárult.