Városnappá nőtt a Tököli Lovasnap eseménysorozata

Óriási sikert aratott az idei Tököli Lovasnap. Az esemény, mely Tököl város rendezvénye, a színesebbé tett programkínálattal szinte minden generációt megmozgatott.

A következőkben összefoglaljuk a nap eseményeit, majd részletesen beszámolunk a Fogathajtó Verseny eredményeiről, a főzőverseny ízeiről, hangulatáról, a Kossuth Rádió egész napos Tökölről, tököliekről szóló műsorfolyamáról, a Nemzeti Művelődési Intézet gasztro és kézműves kínálatáról, a gyermekek számára biztosított szórakozási lehetőségekről, és az esti EDDA koncertről is.

A sok elismerő vélemény, gratuláció megerősíti a város vezetését abban, hogy jó döntés volt a korábban megszűnt Lovasnap városi rendezvényként történt újraindítása. Ebben múlhatatlan érdemei vannak az akkori szervező bizottságnak, Gnyálin Jánosnak, Pesuth Antalnak, Pesuth Pálnak, Csepelszigeti Ferenc, Szécsi Sándornak, Bakó Jánosnak és Hoffman Pál polgármesternek. Az idei verseny szervezését már segítette a tapasztalat, s a 2023-ban megalakult Tököli Lovas Sport Egyesület is.

Köszönjük a Szervező Bizottság munkáját, a Tököli Lovas Sport Egyesület odaadó, precíz közreműködését.

Köszönjük a vendégek étkezését fantasztikusan megoldó Varsányi Lajos és Major József munkáját. A főzőversenyen, a Város pogácsája versenyen résztvevők és a díjakhoz jelentős segítséget nyújtó Demeter István támogatását is.

Burlovics Attila és csapata a Vásár tér rendbetételével, a résztvevők elhelyezésével, a feladatok koordinálásával profi módon birkózott meg. Minden elismerést megérdemelnek.

A siker láttán a résztvevőknek, vezetőknek egyöntetű álláspontja, hogy évente egy ilyen nagy szórakoztató rendezvényre mindenképpen szükség van Tökölön.