Ismét sokan takarították környezetüket

Az országos TeSzedd akciótól eltérő időpontban, de ugyanolyan szervezetten készült Önkormányzatunk az illegális hulladékgyűjtésre szombaton.

Kőszeri Ferenc és Burlovics Attila minden helyszínre biztosította a zsákokat, kesztyűket, konténereket. Nagy segítséget jelentett, hogy az önkormányzati autó mellett Demeter István és Burlovics Attila saját tehergépkocsijával is szállította a kézzel, kellemetlen bozótos környezetből zsákokba gyűjtött hulladékot.

Jó hangulatú volt a lakótelepi, a Szentmiklósi út végén lakók, a sportpálya körüli, a József Attila utcai és a síneken túli csapatok munkája is. A lakótelepi takarításban résztvevők nem tartották poénosnak, hogy volt, aki ahelyett, hogy lejött volna segíteni, az emeleti ablakokból irányította volna a munkát.

Nem örömteli az sem, hogy a konténerek kevésnek bizonyultak, de a résztvevők bíznak benne, hogy megváltozik az emberek szemlélete, s egyre többen tartják fontosnak környezetük tisztán tartását.

Köszönjük mind azok munkáját, akik ezen a hétvégén, s a korábbi akciókban erőfeszítéseket tettek Tököl természeti környezetének megóvásáért!

Fotók: Kovács István, Pál Barnabás, Kőszeri Ferenc, Burlovics Attila