Hoffman Pál polgármester méltatta Giczi Miklós iskolaigazgató tevékenységét, aki 20 évi igazgatói munka után leköszönt vezetői pozíciójáról

Az együttműködés Giczi Miklóssal, mint igazgatóval megszűnik, de örömteli, hogy két évig még az iskolában marad, mint testnevelő tanár. Igazgató úrral jó volt az együttműködés, mert értékrend, gondolkodás közel állt egymáshoz. Szakmai tudása garancia volt ahhoz, hogy az iskolában szervezetten mentek a dolgok. Jó volt az iskolai ünnepségeken részt venni, mert profi módon, szervezetten, szeretettel készültek a diákok. A tököli iskola úgy ér el jó eredményeket, hogy a jó képességű tanulók közül sokakat a szülők elvisznek 12. évfolyamos iskolákba. Giczi Miklós az iskolában kialakult nehéz helyzeteket, konfliktusokat a jogszabályokat helyesen alkalmazva oldotta meg. Elismertsége, tapasztalata a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ megalakulása idején is nagy segítséget jelentett dr. Pálos Annamária tankerületi igazgató asszonynak. Büszkeség volt, hogy Giczi Miklós lett a térségi igazgatói testület vezetője. Igazgató munkájának köszönhetően az iskolai létszám stabil volt, az iskolában kiváló tanárok, tanítók dolgoznak. A tanárok képviseletében is erős volt. Úgy védte a tanárok érdekeit, hogy nem engedte meg az anarchiát, a jogszerűtlen kezdeményezéseket, a szükséges órák megtartásáról mindig gondoskodott. Nagy érték volt számunkra, hogy részt vett a város közéletében, lehetett számítani az iskolásokra nemzeti ünnepeken és a művészeti iskola közreműködésével kiváló programokat szerveztek.

Hoffman Pál polgármester a tököliek nevében is megköszönte az elmúlt 20 éves kiemelkedő igazgatói munkát, s további sikereket kívánt Giczi Miklósnak.